Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

NA TRHU OD ROKU 1992

Pekáreň ONDO so sídlom v Strážskom bola založená Ing. Jánom Ondom v r. 1992 ako rodinná firma, kde hlavnou prioritou mala byť výroba chleba a pečiva tradičným a pre zdravie prospešným spôsobom – bez pridávania konzervantov a umelých náhrad. V súčasnosti naša pekáreň poskytuje každodenne zákazníkom tie najlepšie produkty poctivej ručnej výroby.

MODERNIZÁCIA

V rámci expanzie a zaistenia konkurencieschopnosti bola firma kompletne vybavená modernou nemeckou a talianskou technológiou, ktorá spĺňa všetky normy EÚ. Došlo k prestavbe a rozšíreniu komplexu výrobných a prevádzkových priestorov. Boli postavené nové skladovacie a expedičné priestory. Týmto krokom došlo k výraznému posilneniu potenciálu skladovania zásob a logistiky. Vďaka zavedeniu nových informačných systémov došlo k reorganizácii firemných štruktúr na všetkých úrovniach.

PRODUKCIA A DISTRIBÚCIA

V súčasnosti dosahuje naša ponuka takmer 100 druhov rôznych produktov sladkého a slaného pečiva, vrátane bohatého sortimentu v sekcii zdravej výživy. S narastajúcim dopytom po našich výrobkoch sa naša distribučná sieť neustále rozširuje. Okrem našich vlastných predajní zásobujeme odberateľov v okresoch: Humenné, Michalovce, Strážske, Vranov nad Topľou, Trebišov, Snina a Medzilaborce.

MODERNIZÁCIA

V rámci expanzie a zaistenia konkurencieschopnosti bola firma kompletne vybavená modernou nemeckou a talianskou technológiou, ktorá spĺňa všetky normy EÚ. Došlo k prestavbe a rozšíreniu komplexu výrobných a prevádzkových priestorov. Boli postavené nové skladovacie a expedičné priestory. Týmto krokom došlo k výraznému posilneniu potenciálu skladovania zásob a logistiky. Vďaka zavedeniu nových informačných systémov došlo k reorganizácii firemných štruktúr na všetkých úrovniach.